JAARLIJKSE EXPOSITIE ZAANSE SCHILDERSKRING

7 + 8 maart / 11 tot 17 u

Leden van De Zaanse Schilderskring hebben met veel enthousiasme gewerkt om een mooie expositie te presenten. De meeste leden  zijn al heel wat jaren lid maar er zijn ook nieuwe leden bij gekomen. Bij De Zaanse Schilderskring staat het plezier voorop en dat zult u terug zien in de tentoongestelde werken. De tentoonstelling laat verschillende technieken en stijlen zien, en van abstract tot realistisch.

De Schilderskring heeft haar eigen atelier, een mooie lichte ruimte in de Vlielandstraat. Daar wordt op verschillende dagen van de week geschilderd. Het samen schilderen is stimulerend en werkt aanstekelijk –  en gezelligheid is zeker ook een doelstelling.

Deel dit op Facebook

Iedereen kan bij de kring terecht van beginnend tot ervaren.  En ieder kiest zijn eigen discipline; de een maakt aquarellen een ander werkt liever met potlood, olieverf of anderszins. Een aantal keer per jaar worden er workshops gehouden waarbij een Zaanse kunstenaar instructies en begeleiding geeft. Dit leidt tot mooie werkstukken.

Meer informatie over ‘De Zaanse Schilderskring’ is te vinden op: www.zaanseschilderskring.nl of info@zaanseschilderskring.nl.

Scroll naar boven