Verenigingen (ma-vr)

Bij verenigingen en clubs gaan wij er van uit dat u zelf koffie en thee zet en na afloop de ruimte weer oplevert voor volgend gebruik. Hierdoor kan de prijs laag blijven. Dranken als bier, wijn, frisdranken en sap, maar ook snacks worden desgewenst voor u klaargezet. Dranken worden op grond van het verbruik afgerekend. Eventueel kunt u in overleg gebruik maken van onze cateringfaciliteiten. Bekijk ook de plattegronden en interieurfoto’s.

Verhuur Het Weefhuis - Verenigingen

Het Weefhuis heeft de beschikking over een beneden- en bovenverdieping. Op de eerste verdieping kunt u vergaderen met dertig personen. In een theateropstelling is er ruimte voor vijftig personen. Het Weefhuis beschikt over een beamer, draadloos netwerk en flip-over. Het gebruik van de beamer wordt in rekening gebracht. Het netwerk en de flip-over kunnen zonder extra kosten worden gebruikt.

Boeking aanvragen?

De weekenden zijn in principe altijd bestemd voor exposities. Wilt u doordeweeks een boeking aanvragen? Dat kan eenvoudig online via de verhuuragenda. U kunt naast online aanvraag ook alvast dit Aanvraagformulier verenigingen downloaden. Graag invullen en retourneren per e-mail.

Scroll naar boven