Exposanten

Unieke kans om te exposeren

Het Weefhuis biedt kunstenaars een ruimte om hun werk te tonen aan een breed publiek. Dat kan werk van diverse aard zijn zoals beeldende kunst, fotografie, design, boeken, sieraden, textiel, etc. Het Weefhuis is functioneel ingericht met mooie wanden, prima verlichting – de spots zijn verstelbaar en te richten op elk tentoongesteld werk – en een praktisch ophangsysteem. Ook een keuken met inventaris is beschikbaar. Bekijk de plattegronden en interieurfoto’s.

Tim Knol - fotografie Weefhuis
Tim Knol – fotografie Weefhuis

Standaard expositieweekend

De kunstenaar (m/v) heeft het Weefhuis een weekend tot zijn beschikking. Hij (m/v) richt de expositie naar eigen inzicht in en een eventuele opening wordt door hem (m/v) zelf verzorgd. Het Weefhuis biedt deze PR-Ondersteuning.

  • Vrijdagavond vanaf 19.00 uur inrichten.
  • Zaterdag en zondag openstelling voor het publiek met een minimale openingstijd van 13.00 – 17.00 uur. Indien gewenst kan men langere openingstijden hanteren.
  • Zondagavond de expositie afbouwen.

Het is mogelijk na overleg af te wijken van het standaard weekend door bijvoorbeeld de expositie eerder te laten beginnen, eerder in te richten of twee weekenden achter elkaar te exposeren. Sommige wijzigingen brengen extra kosten mee. Neem hiervoor contact met ons op.

Kosten

De kosten voor een standaardweekend bedragen € 225,- (incl. BTW). U kunt ook met meerderen samen exposeren, dan kan het bedrag worden gedeeld. Deze prijs is inclusief onze PR-Ondersteuning.
Bij een totale verkoopopbrengst van meer dan € 2.250,- gaat 10% van de opbrengst naar Het Weefhuis. 

Aanvraag voor exposanten

Onderstaande verhuuragenda van Het Weefhuis geeft een actueel beeld van beschikbare expositie weekenden.

Een standaard expositie weekend bestaat uit 3 dagen: vrijdagavond vanaf 19.00 uur opbouwen en minimaal zaterdag en zondag van 13:00-17:00 uur open voor publiek. Langer mag ook, vul dus duidelijke de gewenste openingstijden in. Klik de gewenste dagen aan en vul vervolgens het volledige aanvraagformulier volledig in. De coördinator voor exposities neemt dan binnenkort contact met u op.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Vrij
 
-
(deels) Bezet
 
-
In behandeling

Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via de contactpagina of bel (075) 622 4380

Een link naar onze Algemene Voorwaarden vindt u in de voettekst van de website.


Huren doordeweeks? (Niet voor een expositie)

Het Weefhuis heeft ook mogelijkheden voor zakelijke huur of huur voor verenigingen:

Scroll naar boven