AQUARELLEN VAN IWS HOLLAND

za 22 mei, zo 23 mei + ma 24 mei
12 tot 17 u Pinksteren

De leden van International Watercolor Society, IWS Holland, komen in het weekend van Pinksteren exposeren in Het Weefhuis. De expositie laat werk zien van o.a. Hannie Rieuwerts, Jan Min, Rik Verdenius, Carla de Korte, Gerard Hendriks en Annette Willems. Maar daarnaast ook van alle andere leden van IWS Holland, bij elkaar meer dan 90 aquarellisten!

De leden  van IWS Holland hebben internationale faam. Zij exposeren van Hong Kong tot Honduras. Vorig jaar organiseerde IWS Holland een internationale expositie in Gouda, die veel belangstelling genoot en hoge waardering boekte.

De expositie laat u de kunst zien van aquarelleren in al zijn diversiteit en mogelijkheden; van abstract tot realisme, van felgekleurd tot ingetogen. Iedere aquarellist heeft zijn eigen specialiteit; voor de één zijn dat stadsgezichten, de andere richt zich op landschappen, havens, dieren of portretten.

Uitreiking van de Publieksprijs en
prijs voor de beste van de expositie
mogelijk gemaakt door Windsor & Newton.

IWS Holland

IWS Holland is opgericht in 2015 en onderdeel van de overkoepelende IWS-organisatie. Het doel is het speciale karakter van de aquarel in Nederland onder de aandacht te brengen van een groter publiek en aquarellisten met elkaar in contact te brengen – nationaal en internationaal – om zo deze prachtige techniek levend te houden. De stichting viert dit jaar het eerste lustrum. IWS Holland is in vijf jaar uitgegroeid tot de grootste aquarelorganisatie van Nederland.

Wilt u weten wie alle exposanten zijn dan kunt u dat terug vinden op: https://www.iwsholland.nl/wie-zijn-wij  

Scroll naar boven