aMUSEing

30 november en 1 december / 11 tot 17 u

– FOTOGRAFIE VAN JEAN PAUL BARDELOT
Het Noord Hollandse landschap met zijn molens, bomenlanen, vee en mistige ochtenden is voor fotograaf Jean Paul Bardelot de inspiratiebron voor zijn fotografie. Zijn vele volgers op Instagram en Facebook genieten dagelijks van zijn beelden en voor menigeen waren ze een aanleiding voor een bezoek aan Nederland.

DEEL DIT OP FACEBOOK

Storytelling is in de fotografie van Jean Paul heel belangrijk; een foto met een verhaal activeert de toeschouwer en creëert nieuwe verhalen. Lijnenspel, beweging, lichtval, objecten of personen; het zijn elementen die een verhaal vertellen of de foto meer dynamiek te geven. Soms speelt puur geluk of een samenloop van omstandigheden daarin een rol – maar dan wel altijd op het juiste moment vastgelegd.

Vanwege zijn unieke fotografie wordt Jean Paul vaak uitgenodigd door regio’s in binnen- en buitenland om deze in beeld te brengen, vaak vergezeld door zijn vriendin Nelly, waarmee hij naast deze opdrachten altijd op zoek is naar mooie en creatieve beelden.

Tot 1 mei 2020 hangt een selectie foto’s in de Insta Gallery in Madrid, daar mag hij best trots op zijn.

De expositie in Het Weefhuis is een verrassende verzameling van zeer uiteenlopend werk met elk zijn eigen verhaal en de muze in de hoofdrol.

Scroll naar boven