TOGETHER AGAIN

APRIL | 2 + 3 | 13 – 17 u

FOTOCLUB ZESFOTOGRAFEN EXPOSEERT WEER IN HET WEEFHUIS

De fotoclub ZesFotografen exposeerde al eerder in Het Weefhuis, zij het, in een iets andere bezetting. Dit keer voegt Herman Wieten zich bij Trudy Sennhauser, Jacqueline Mulier, Tim Knol, Paul Verbunt en Rob Verweij.

Herman Wieten en Jacqueline Mulier

De fotografen hebben elk hun eigen kijk op wat zij willen verbeelden en hoe zij de camera gebruiken. Zo vindt Herman Wieten het leuk om fotografische afbeeldingen te maken, met speciale aandacht voor abstracten en collages. In deze expositie laat hij uiteenlopende, met schaar en lijm gemaakte, collages zien.

Jacqueline Mulier heeft voor deze expositie een serie abstracte beelden uitgezocht. Spelen met beweging, licht en kleur. Zij maakte deze beelden met haar smartphone.

Paul Verbunt en Tim Knol

Paul Verbunt heeft een voorliefde voor landschapsfotografie, met name voor bomen. Hij toont een serie zwartwit foto’s van knotwilgen, z.g. “pinhole” foto’s, gemaakt op zwartwit film met een gaatjescamera.

Tim Knol fotografeert al zo’n vijftig jaar. Hij heeft eigen fotobedrijf (tkFotowerk), is docent fotografie bij Fluxus en medewerker fotografie bij het Zaans Museum. Hij probeert de emotie van toevallige ontmoetingen vast te leggen in simpele beelden. (tkFotowerk.com)

Trudy Sennhauser en Rob Verweij

Trudi Sennhauser houdt zich geregeld bezig met het fotograferen van verval/urbex. Deze keer valt haar keuze op de beelden van een vergeten kunstenaar. De beelden/gebouwen zijn aan verval onderhevig en juist daardoor bijzonder. Trudi gebruikt verschillende technieken, verschillende lenzen en wisselt ook van camera’s wat de foto’s veelzijdig maakt.

Stel je voor, de dramatische wolkenluchten van John Constable en het landschap rondom Saendelft. Rob Verweij bracht deze tijdens zijn corona-ommetjes bij elkaar.


Scroll naar boven