PURMERENDS KUNSTCOLLECTIEF 4ART

18 en 19 mei van 11 tot 17 u

Het Purmerendse Kunstcollectief 4Art exposeert met een gevarieerd kunstaanbod. Van het kunstcollectief exposeren twee schilders Joke Sweers en Peter Elias, keramiste Carla van Dam en beeldhouwster Karin Kuik.

Joke Sweers maakt tekeningen en schilderijen waarin de mens en natuur centraal staan. Soms zijn zelfgemaakte collages een inspiratiebron. Zij maakt gebruikt van verschillende technieken zoals houtskool, Oost-Indische inkt, stift, acrylverf en papier uit tijdschriften.

Peter Elias schildert vooral abstracte schilderijen in acrylverf aangevuld met andere materialen. Hij werkt vooral vanuit zijn gevoel. Vorm en kleur staan centraal in een krachtige penseelvoering. Beide schilders hebben een geheel eigen signatuur.

De keramieken van Carla van Dam zijn unieke objecten waarbij zij vaak gebruik maakt van de raku-techniek. Zowel de menselijke vorm als dieren komen veelvuldig terug in haar werk.

Beeldhouwster Karin Kuik maakt figuratieve en abstracte beelden in serpentijn, albast en hardsteen. Haar figuratieve beelden zijn stilistisch uitgewerkt en bevatten weinig details. De abstracte beelden zijn vaak geïnspireerd door de natuur en zijn organisch van vorm.

Voor meer informatie over Kunstcollectief 4Art kijk op https://4art.exto.nl.

Maak verbinding met uw vrienden
en deel dit evenement op Facebook.

Scroll naar boven