OUDE LIEFDES IN DE VERKOOP

ZA & ZO, 12 & 13 DEC / 10 – 17 U
KUNST INBRENGEN DO 10 DEC / 10 – 16 U

Ook dit jaar organiseert Het Weefhuis weer de expositie Oude Liefdes in de Verkoop. Tijdens deze expositie staat de verkoop van kunstbezit van particulieren centraal. Deze tentoonstelling is in het verleden een groot succes gebleken. Kijken, kopen en verkopen.

Iedereen die kunst in huis heeft dat een andere bestemming verdient kan dat voor verkoop aanbieden. Daarnaast kunnen de bezoekers dit weekend uit een ruim aanbod van kunst iets moois op de kop tikken. Dit is dé gelegenheid om kunst te kopen én te verkopen.

De kunstwerken kunnen worden ingebracht op donderdag 10 december. Tijdens de inleveruren is een expert aanwezig om u bij de taxatie te helpen. Als het werk verkocht wordt, is 75% van het bedrag voor de verkoper en 25% voor Het Weefhuis, t.b.v. het onderhouden en in stand houden van dit Zaanse monument. Lees onderaan meer over de voorwaarden en restricties.

HEEFT U BELANGSTELLING OM MEE TE DOEN?

Meedoen kan via het contactformulier op de contactpagina.
Graag hierbij vermelden: 
– de naam van de kunstenaar,
– de aard / techniek van het kunstwerk,
– de afmetingen van het kunstwerk. 

Bellen kan ook 075-622 43 80.

DE VOORWAARDEN

– Aanbieder bepaalt zelf de prijs van het werk. Heeft u hier moeite mee dan is kunstkenner Jan de Bruin tijdens de inleveruren aanwezig om u bij de taxatie te helpen.

– Het is van belang dat  het kunstwerk van een deugdelijk ophangsysteem is voorzien. Voor ruimtelijk werk zijn sokkels aanwezig. 

– Als het werk verkocht wordt, is 75% van het bedrag voor de inbrenger, 25% komt ten behoeve van Het Weefhuis.

– Een werk kan onder bepaalde omstandigheden geweigerd worden (bijv. als het niet van voldoende kwaliteit is of wanneer de inbrenger een te hoog bedrag vraagt.)
Ook eigen werk direct van kunstenaars zelf wordt niet ingenomen.

– Mocht het werk onverhoopt niet verkocht worden tijdens dit weekend dan kan het zondag 13 december tussen 17 en 19 uur weer worden opgehaald. 

Het Weefhuis zorgt voor publiciteit rond deze expositie. De expositie wordt door medewerkers van het Weefhuis ingericht.

Scroll naar boven