LUCHT

10 en 11 oktober van 12 u tot 17 u

EEN EXPOSITIE VAN CURSISTEN VAN ANDRÉ HUISMAN, SCHILDEREN MET ACRYLVERF

De cursusgroep Schilderen met Acrylverf van docent André Huisman is dit cursusseizoen nog maar net begonnen. Toch gaan ze nu al hun eerste werken presenteren.

De groep is aan de slag gegaan met het thema lucht. In de schilderkunst is lucht vooral een atmosferisch verschijnsel, een veelbeproefd onderwerp om vast te leggen. De Hollandse wolkenluchten zijn wereldberoemd en hebben menig kunstenaar geïnspireerd; van figuratief tot abstract, van Ruysdael tot Willem de Kooning.

– lucht is vooral een atmosferisch verschijnsel,
een veelbeproefd onderwerp om vast te leggen –

De cursisten die exposeren zijn Hannele Everts, Han Buijtendorp, Leo Moergestel, Lucia Heijnsbroek, Joan Worp, Bets Worp, Hans van der Stadt, Claudia Nijs, Greet Dekker, Mechteld van der Heiden, Fiona Hoogmoed en Anna van Praag.

De cursus Schilderen met Acrylverf wordt gegeven op dinsdagavond in het Fluxusgebouw in de Verkadefabriek in Zaandam.


Huisregels in coronatijd.

Wij hanteren een aantal ‘corona’-huisregels en we vragen alle bezoekers deze in acht te nemen. In Het Weefhuis is een looprichting aangebracht, waarbij de ingang aan de zijkant wordt gebruikt (Beeldentuin) en de uitgang via de noodtrap. Zo kunnen mensen rustig kijken zonder elkaar te veel in het vaarwater te zitten. Afstand houden is en blijft belangrijk!
Klik hier voor de pagina op onze site met de corona-huisregels.

Aanmelden voor de NIEUWSBRIEF.

Het Weefhuis op FACEBOOK.

Scroll naar boven