JAARLIJKSE EXPOSITIE DE ZAANSE SCHILDERSKRING

20/21/22 en 27/28 april van 13 tot 17 u

De jaarlijkse expositie van de leden van De Zaanse Schilderskring is dit jaar op 20, 21 en 22 april, Paasweekend en op 27 en 28 april in het Weefhuis te Zaandijk. De expositie geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Voor deze expositie hebben de schilders ieder een werk gemaakt naar eigen onderwerp, stijl en techniek. Er wordt gewerkt met aquarel, acryl, olieverf of gemengde techniek. En de stijl varieert van abstract tot realistisch en van kleurrijk tot ingetogen kleurgebruik.

De Zaanse Schilderskring heeft haar eigen ruime atelier met veel licht waar op verschillende dagen in de week wordt geschilderd. Iedereen, van ervaren tot beginnend schilder, kan bij de Zaanse Schilderskring terecht. De schilders inspireren elkaar en er is natuurlijk de nodige gezelligheid. Een aantal keer per jaar worden er workshops gehouden waarbij een Zaanse kunstenaar instructies en begeleiding geeft. Dit leidt tot mooie werkstukken.

Meer informatie over ‘De Zaanse Schilderskring’ is te vinden op: www.zaanseschilderskring.nl of info@zaanseschilderskring.nl.

Maak verbinding met uw vrienden
en deel dit evenement op Facebook.

Scroll naar boven