Puur natuur – Kunstgroep Buitenveldert

Puur natuur - Kunstgroep Buitenveldert

Wanneer

21 mei 2022 - 22 mei 2022
13:00 - 17:00 uur

Activiteit

Expositie

Kunstgroep Buitenveldert komt weer exposeren in Het Weefhuis. In deze tentoonstelling heeft de groep gekozen voor het thema Puur Natuur. Verschillende disciplines komen aan bod, zoals schilderen, beeldhouwen, zeefdruk, etsen, linosneden, fotografieen sieraden.

Puur Natuur roept verschillende associaties op en inspireerde de kunstenaars tot onderzoek en reflectie over de verschillende betekenissen die met het onderwerp te verbinden zijn. De werken gaan een dialoog met elkaar aan en versterken elkaar.

Kunstgroep Buitenveldert is een enthousiaste vereniging en heeft als oogmerk de buurt door middel van kunst te verbinden. Met veel enthousiasme worden verschillende activiteiten ondernomen om de drempel naar kunst te verlagen.

De exposanten zijn:

Trijny Wilkes’s Hamming, Marion Rijnders en Monica Wit met schilderijen, Ziya Akman met schilderen en zeefdruk, Carla van der Kooi met schilderen en mixed media en Gerdi Wind met schilderen en etsen.

Coen Keer met beelden van hout, glaskunst en glasfusie van Yvonne de Boer Cock, beelden van steen van Ienke Damsté en Gerarda Demarteau, sculpturen van Hélène Zwierstra en sieraden van Fieteke Leenes.

Eerder exposeerde Kunstgroep Buitenveldert ook in Het Weefhuis, in 2015 en 2017.
Hieronder nog wat afbeeldingen van wat er zoal te zien zal zijn.

Houten beeld, Gestribd/gestript -Coen Keer; Schilderij, Kuikentje – Gerdi Wind; Sculptuur, Vogel – Hélène Swierstra;
Aquarel/Mixed-media Carla van der Kooi; Houten beeld, Ginko – Coen Keer; Aquarel/Mixed-media Carla van der Kooi; Glasfusie, Vogel – Yvonne de Boer;
Schilderij, Stonehenge op het wad – Trijny Wilkes; Beeldhouwwerk – Gerarda Demarteau; Sieraden – Fieteke Leenes.

Scroll naar boven