Duo Expositie Janko Bosch & Pim Krajenbrink

Duo Expositie Janko Bosch & Pim Krajenbrink

Wanneer

4 mrt 2023 - 5 mrt 2023
13:00 - 17:00 uur

Activiteit

Expositie

De eerste gezamenlijke expositie van het straatfotografie collectief / duo Janko Bosch en Pim Krajenbrink toont een overzicht van de verschillende projecten die zij hebben gemaakt in de afgelopen paar jaar.

Janko Bosch toont werk van zijn laatste 3 projecten die hij in de afgelopen 5 jaar heeft gemaakt. Naast studio fotografie met werk van zijn laatste boek ‘Dressed’ is ook een selectie te zien van zijn project ‘Bottles’. En veel straatfotografie van zijn zines ‘Vertical streets’. Janko Bosch is naast fotograaf ook oprichter van het online fotografie platform zaptronic.nl

Meer werk van Janko Bosch is te vinden op deze website.

Pim Krajenbrink is een gepassioneerd fotograaf die op zijn 16e jaar begonnen is met het fotograferen van kleine evenementen, wat uitgroeide tot een ware jongensdroom. Een aantal jaar later legde hij het werk van Nederlandse en internationale (top)dj’s vast op beeld. Aan zijn werkzame leven als fotograaf kwam helaas abrupt een einde door een heftig ziekbed. Zijn passie voor fotografie heeft echter sindsdien niet stilgestaan. De afgelopen zeven jaar heeft hij zich bezig gehouden met onder andere straat- en documentaire fotografie.

Meer werk van Pim Krajenbrink is te vinden op Instagram

Scroll naar boven