‘DE KRACHT VAN VERBEELDING’

31 oktober van 11 u tot 21 u
1 november van 11 u tot 18 u
Finissage op de zondag van 15 u tot 18 u

SCHILDERIJEN, TEKENINGEN EN DIGITALE COLLAGES VAN CIS BAKKER

Voor Cis Bakker zijn het universele en het persoonlijke onlosmakelijk van elkaar. Zij wil in haar werk de complexiteit van het leven uitdrukken. Met de innerlijke dialoog als hulpmiddel onderzoekt zij haar innerlijke strijd over en wellicht op de grens van gekte.

Haar werk levert zodoende vaak een visuele puzzel op waarin meerdere betekenissen of accenten uitnodigen tot reflectie op de betekenis van troost, hoop of herkenning. Cis zegt: ‘Kunst is voor mij dichter bij m’n ziel komen – de kracht van kwetsbaarheid doorleven.’

‘Kunst is voor mij dichter bij m’n ziel komen – de kracht van kwetsbaarheid doorleven.’
– Cis Bakker –

Tijdens de lockdown maakte Bakker een serie collages, ‘Dubbelportretten’. Daarin staat het vloeibare element symbool voor de vrijwillige overgave aan de komende dreigende veranderingen. Niets is blijvend, zoals inmiddels wereldwijd gebleken is.

Bij haar meest recente tekeningen, in gemengde techniek, komen meerdere lijnen uit jaren beeldend bezig zijn, samen. Naast vers werk, zijn veel andere schilderijen, boekjes en series collages uit voorgaande jaren te zien.

Al het werk is te koop. Ook kan in termijnen met een huurkoopcontract gekocht worden waardoor een aankoop voor iedereen toegankelijk maakt.

De finissage op de zondag, met bubbels in de buitenlucht en op gepaste afstand, zal plaatsvinden van 15:00 tot 18:00 uur.Huisregels in coronatijd.

Wij hanteren een aantal ‘corona’-huisregels en we vragen alle bezoekers deze in acht te nemen.
Klik hier voor de pagina op onze site met de corona-huisregels.

Aanmelden voor de NIEUWSBRIEF.

Het Weefhuis op FACEBOOK.

Scroll naar boven