DAG NICOLE!

15 en 16 december van 11 tot 17 u
De feestelijke opening door Harrie Swinkels

zaterdag 15 december om 14.00 uur

Deze expositie heet niet voor niets “Dag Nicole!” Na 41 jaar neemt kunstenaar, docent en initiatiefnemer Nicole van der Heijden afscheid. Afscheid van Cursuscentrum KOMMA en afscheid van FLUXUS. Nicole zal beide dagen aanwezig zijn en hoopt zo veel oude bekenden weer even te spreken.

     LEUK FEITJE: 
Nicole van der Heijden heeft de naam ‘FluXus’ bedacht! 

41 jaar gaf zij als vakdocent lessen, workshops, scholenprojecten en initieerde zij vele andere activiteiten op het gebied van Kunst en Cultuur, denk bijvoorbeeld aan de FluXalon en de Happenings! In 2017 ontving zij niet voor niets de Daam Schijfprijs en is zij beschermvrouw van de Zaanse Kunsten.

Hiernaast is zij al 15 jaar coördinator van de Expogroep. Deze groep bestaat uit zeer gemotiveerde vrijwilligers, die zelf ook in veel verschillende disciplines de (amateur-)kunst beoefenen. Samen stellen zij exposities en tentoonstellingen van cursisten samen.

En nu draaien ze de rollen om. Ter gelegenheid van Nicoles afscheid krijgt zij, samen met haar trouwe vrijwilligers, een expositie in het Weefhuis aangeboden. Tijdens deze twee dagen is naast het werk van Nicole dus ook werk te zien van: Clara Balke, Jur Beumkes, Ko Groen, Letty Hesselink, Manja Markies, Mariëlle Scheffer en Naomi Verheij.

Maak verbinding met uw vrienden
en deel dit evenement op Facebook.

Nicole van der Heijden
kleine collages en objecten van al mijn verzamelde rommeltjes
Clara Balke
beelden van hout en steen
Jur Beumkes
beelden, schilderen en etsen
Ko Groen
bronzen beelden
Letty Hesselink
beelden van keramiek torso’s, portretten en werk naar model
Manja Markies
papieren collages op hoogwaardig fotopapier,
objecten / sieraden in mixed media,
Mariëlle Scheffer
aquarellen
Naomi Verheij
grafisch werk: ets, droge naald en lino’s

Scroll naar boven