KERSTEXPO ZAANSE SCHILDERSKRING | AFGELAST

DEC | 25 + 26 | 11 – 17 u

Tijdens de kerstdagen is in de expositie te zien van leden van de Zaanse Schilderskring. Al vele jaren exposeert deze groep enthousiaste amateurschilders in wisselende samenstelling. Dit jaar is geen speciaal thema gekozen; de schilders maakten werk naar eigen gekozen onderwerp, stijl en techniek. Voor ieder wat wils dus.

De Zaanse Schilderskring beschikt over een eigen werkplaats bij De Bedrijvige Bij, aan de Vlielandstraat 2 in Zaandam. In de mooie, ruime en van daglichtlampen voorziene werkplaats kunnen de schilders op verschillende dagen van de week aan eigen werkstukken werken. De schilders inspireren elkaar en er is natuurlijk de nodige gezelligheid.

Er wordt gewerkt met aquarel, acryl, olieverf of gemengde techniek. Een aantal keer per jaar worden er workshops gehouden waarbij een (Zaanse) kunstenaar instructies en begeleiding geeft. Dit heeft al tot mooie resultaten geleid.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om zich bij de schilderskring aan te sluiten. Van beginneling tot ervaren schilder en van jong tot oud kan er terecht. Meer informatie over de Zaanse Schilderskring is te vinden op hun website www.zaanseschilderskring.nl of info@zaanseschilderskring.nl.

Scroll naar boven