Together Unique

Together Unique

Wanneer

2 sep 2023 - 3 sep 2023
13:00 - 17:00 uur

Activiteit

Expositie

6 fotografen exposeren

Hun diversiteit geeft de Zaanstreek de broodnodige kleur. 

Paul Verbunt beoefent vrijwel elke vorm van fotografie, zowel analoog als digitaal. Momenteel ligt de nadruk op digitale straatfotografie in zwartwit met lange sluitertijden.


Herman Wieten vindt het leuk om fotografische afbeeldingen te maken, met speciale aandacht voor abstracten en collages. Zijn recente werken variëren van uiteenlopende, met schaar en lijm gemaakte, collages tot foto’s gecombineerd met acrylverf.  


Tim Knol fotografeert al sinds 1962. Vooral straatfotografie heeft zijn belangstelling. Hij publiceerde het boek Kraak aan de Zaan en leverde de foto’s voor de jubileumuitgave van de kunstenaarsvereniging Tengel. Sinds 2014 is hij docent fotografie bij Fluxus.


(gastfotograaf) Esther Prinsze (Zaandam, 1969) fotografeert sinds 2005 na enkele jaren modeltekenen. Sindsdien ontwikkelt zij zich als autodidact fotograaf. Haar fotografie wordt gekenmerkt door veelal intuïtief te werken. De uitkomst is vaak verstild en poëtisch. Soms grafisch en minimaal. De laatste paar jaar werkt ze meer vanuit een idee met het thema de mens in de natuur. Zij fotografeert zowel analoog als digitaal.


Jacqueline Mulier fotografeert sinds 2007. Voor deze expositie heeft ze een serie abstracte beelden in zwart wit uitgekozen.


Rob Verweij kan genieten van de Zaankanters die zich, vaak door culturele activiteiten, laten zien.

 

Scroll naar boven