Ontdek je stijl

Peter Leeuwerink
Ontdek je stijl

Wanneer

29 apr 2023 - 30 apr 2023
13:00 - 17:00 uur

Activiteit

Expositie

Een bijzondere expositie in het Weefhuis in Zaandijk. Maar liefst 20 cursisten van atelier In de Hoge Hoed tonen hier de schilderijen die ze bij de cursus Schilderen met Acrylverf gemaakt hebben. Iedere cursist heeft zelf 2 tot 3 werken uitgekozen om aan u te exposeren.

U ontdekt daardoor een bont aanbod aan prachtige schilderijen in verschillende stijlen en wordt misschien zelfs geïnspireerd om zelf de kwast op te pakken. De deelnemers vertellen graag meer over hun werk en hun ontwikkeling. De kleurrijke schilderijen zijn gemaakt met acrylverf op doek. In de lessen bij In de Hoge Hoed gaan de cursisten wekelijks aan de slag met een thema, zoals perspectief, abstract of portret. Schildercoach Fiona Hoogmoed inspireert en adviseert ze hierbij om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Doordat elke deelnemer zo’n thema op zijn of haar eigen manier invult en uitwerkt, ontdekt elke cursist zijn eigen stijl van schilderen.

Atelier In de Hoge Hoed

Op 1 februari 2022 startte Fiona Hoogmoed als inspirerende schildercoach haar eigen atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan. Hier geeft zij schilderworkshops en cursussen aan voornamelijk beginnende schilders, individueel en  groepen. Naast iets leren over schilderen en een mooi schilderij maken is ontspannen bezig zijn een belangrijk onderdeel van de ervaring. Fiona schildert zelf reeds 12 jaar, het liefst in een abstracte stijl.

Scroll naar boven