Kerstexpo 2023 Zaanse Schilderskring

Kerstexpo 2023 Zaanse Schilderskring

Wanneer

25 dec 2023 - 26 dec 2023
13:00 - 17:00 uur

Activiteit

Expositie

Tijdens de kerstdagen zijn de werken van de leden van de Zaanse Schilderskring te zien. Al vele jaren exposeert deze groep enthousiaste amateurschilders in wisselende samenstelling. Dit jaar is geen speciaal thema gekozen; de schilders maakten werk naar eigen gekozen onderwerp, stijl en techniek. Voor ieder wat wils, dus.

De Zaanse Schilderskring beschikt over een eigen werkplaats bij De Bedrijvige Bij, aan de Vlielandstraat 2 in Zaandam. In de mooie, ruime en van daglichtlampen voorziene werkplaats kunnen de schilders op verschillende dagen van de week aan eigen werkstukken werken. De schilders inspireren elkaar en er is natuurlijk de nodige gezelligheid.

Er wordt gewerkt met aquarel-, acryl-, olieverf of gemengde techniek. Een aantal keer per jaar worden er workshops gehouden waarbij een (Zaanse) kunstenaar instructies en begeleiding geeft. Dit heeft al tot mooie resultaten geleid.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om zich bij de schilderskring aan te sluiten. Van beginneling tot ervaren schilder en van jong tot oud kan er terecht. Meer informatie over de Zaanse Schilderskring is te vinden op hun website https://www.zaanseschilderskring.nl of email naar info@zaanseschilderskring.nl.

Van links naar rechts ziet u de werken van:
Agatha Hooijschuur, Titel: Wandeling
Gerard Tates, Titel: Vam Morrison
Jol Ursulien, Titel: Bakkum

Scroll naar boven