Field Value

Field Value

Wanneer

14 sep 2024 - 15 sep 2024
11:00 - 17:00 uur

Activiteit

Expositie

De zes kunstenaars van het Amsterdam Collectief kennen elkaar van verschillende Atelierroutes in Amsterdam. Dit weekend tonen we ons werk in een andere omgeving aan een ander publiek. Vier schilders een beeldhouwer en een sieraadontwerper; ons werk is gevarieerd en kleurrijk. Er is veel te zien in deze expositie.

We nodigen u van harte uit te komen kijken en genieten van onze schilderijen en aquarellen sieraadontwerpen in diverse materialen en spannende beelden van mens-vogelcombinaties. Ook zijn kaarten met reproducties enkele boeken en een bijzonder kinderspel te koop.

Het Amsterdam collectief bestaat uit:
Simone Bosch In haar werk speelt de relatie met de natuur het contemplatieve en het mystieke een belangrijke rol.
simonebosch.nl

Ada Breedveld Naïeve schilderijen waarin de vrouw centraal staat. Mijn inspiratie is de moeder zij zorgt en troost ons geeft ons liefde en geborgenheid. Voedt heelt en droogt onze tranen. Zij is de bron van ons allemaal. Geeft ons een thuis en zorgt voor de dieren en de natuur.
adabreedveld.nl

Lotte Avéres De beelden van hybride vrouwen in verschillende formaten en houdingen geven grote en kleinere emoties weer. Een vertaling van lichaamstaal. Vrouwen met een dierlijke kant deels metamorfose deels een nieuwe mythe.

Thérèse van Gelder Landschappen dieren mensen; er is nog zoveel te zien zoveel te doen.
Theresevangelder.nl

Claudia Roodheuvel Het dragen van sieraden die in kleur en stijl bij iemand passen doet mensen stralen. Een sieraad moet dan ook uniek zijn. Papier plastic edelstenen glas keramiek draad zoetwaterparels het kan allemaal aan een draad geregen worden. Koper goud zilver door zagen smelten solderen boren vijlen schuren polijsten tot een gewenst ontwerp te maken is een uitdagende bezigheid. Het blijft een verrassing.

Els Enschedé Onwillekeurig is de natuur onderwerp voor mij. Zonder vooropgezet plan breng ik met paletmessen kleurvlakken in verschillende lagen over elkaar heen op het doek aan. Zo ontstaat tot mijn verrassing de aanzet tot een landschap. Daarna schuur ik kleine stukjes weg en dat levert een patroon op dat me uitnodigt om met een kwast verder te werken.
www.elsenschede.nl

Simone Bosch

Ada Breedveld

Lotte Avéres

Thérèse van Gelder

Carla Roodheuvel

Els Enschedé

Scroll naar boven