Vrijwilligers gezocht

Het Weefhuis is een unieke locatie voor exposities en bijeenkomsten in het historische hart van de Zaanstreek.

In de weekenden zijn er de bekende exposities maar op doordeweekse dagen kan Het Weefhuis gehuurd worden door bedrijven en particulieren, voor cursussen en vergaderingen, workshops en seminars. Daarnaast organiseert Het Weefhuis een aantal lezingen en filmvoorstellingen per jaar, die goed bezocht worden.

Het Weefhuis heeft een enthousiast team van vrijwilligers in het bestuur en in de organisatie als geheel, de PR en het onderhoud. We zijn op zoek naar nog enkele nieuwe vrijwilligers voor de ondersteuning van de verhuur overdag en de lezingen. De werkzaamheden bestaan uit het openen en sluiten, het opstellen van tafels en stoelen, zorgen voor koffie en thee en het klaarzetten van de lunch. Na afloop  van een activiteit  moet er weer opgeruimd te worden.

Wat vragen we van je:
Je bent minimaal één kwartaal per jaar beschikbaar op de doordeweekse dagen. Afhankelijk van de verhuuragenda gaat het dan om 10 tot 15 bijeenkomsten overdag en twee of drie lezingen in de avonduren.

Uiteraard geven we uitgebreid uitleg en bieden we ondersteuning. Je krijgt een bestuurslid als vast contactpersoon. En uiteraard hoef je niet alles alleen te doen, je werkt samen met andere vrijwilligers.
Als tegenprestatie kun je gratis één maal per jaar een lezing of een filmvoorstelling bijwonen.

Lijkt het je leuk om mensen te ontvangen of wil je meer informatie?
Stuur je reactie naar Nicole van der Heijden   vrijwilligers@hetweefhuis.nl of

bel naar 06 25 37 89 23Scroll naar boven