Aanleverformulier voor exposanten

De datum voor uw expositie is goedgekeurd en u heeft per e-mail van ons een verzoek ontvangen om dit formulier in te vullen. Deze gegevens zijn nodig voor de (PR) ondersteuning van uw expositie en is onderdeel van uw expositie-arrangement.


Formulier

U dient onderstaand formulier met aanvullende informatie uiterlijk 6 maanden vóór aanvang van de expositie in te sturen. Hierna kan daarop geen correctie meer aangenomen worden.

Wij hebben echt ruim de tijd nodig voor het stroomlijnen van al uw expositie informatie. Denk aan: het opmaken en versturen van diverse perspublicaties (papier en online), publicatie op onze eigen website, het verzorgen van een nieuwsbrief, het inroosteren van Weefhuis vrijwilligers etc.

Houd u dus aan genoemde termijn van 6 maanden anders kunnen wij het traject niet soepel voor u verzorgen. Ook zal er dan géén promotie kunnen plaatsvinden.

Contactgegevens


Expositie gegevens

Openingstijden voor publiek

Tijden

Tijden gelden voor zaterdag én zondag, minimaal 13:00-17:00 uur, ruimer mag.
Dit zijn de definitieve begin- en eindtijden. Deze tijden worden vermeld op de website en posters, kies dus zorgvuldig

Exposant gegevensAfbeeldingen

Uiteraard stuurt u ons afbeeldingen die representatief zijn voor uw werk. U levert minimaal twee afbeeldingen (liefst jpg of jpeg) van goede kwaliteit aan. Dat betekent een resolutie tussen 200-300 dpi, met een breedte vanaf 2400 pixels. U kunt maximaal 6 afbeeldingen inzenden, in totaal tot maximaal 20 MB.

Verwerk bij verschillende kunstenaars de titel van het werk én de naam van de kunstenaar in de bestandsnaam. Bijvoorbeeld: ‘zelfportret_rembrandt_1.jpg’, dit om verwarring te voorkomen.

Even geduld bij het verzenden, want het uploaden van uw foto's duurt tot maximaal 2 minuten. Sluit dit venster niet! U ziet een succesbericht als het klaar is.
Scroll naar boven