AQUAREL EXPOSITIE 25 x 25 cm

AQUAREL EXPOSITIE 25 x 25 cm

Wanneer

9 nov 2024 - 10 nov 2024
10:00 - 17:00 uur

Activiteit

Expositie

Wie zijn wij:
IWS Holland is een stichting die is opgericht in 2015 onder de paraplu van de IWS (International Watercolor Society). Meer dan 80 landen wereldwijd hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij deze organisatie. Ieder op zijn eigen manier met zijn eigen cultuur.
Met het zelfde doel:

  • Het enthousiasme voor de aquareltechniek met elkaar delen en te inspireren.
  • De aquareltechniek onder de aandacht brengen bij een groter publiek.
  • Elkaar als kunstenaar ontmoeten dmv van grote festivals

De aquareltechniek verder ontwikkelen met hulp en ondersteuning van diverse branches, o.a. Winsor & Newton (papier, aquarelverf, penselen), Daniel Smith (aquarelverf) Baohong papier, Escoda penselen, en nog heel wat meer branches, maar genoemde zijn de belangrijkste sponsoren van IWS Holland.

In het Weefhuis exposeren zo’n 60 leden van IWS Holland hun werk. De expositie zal een iets andere vorm krijgen dan men van ons gewend is. Iedere exposant is vertegenwoordigd met 2 werken in een lijstje van 25 x 25 cm.

Variatie
Op deze manier zult u kunnen genieten van nog meer variatie en is wellicht de drempel lager om eens een mooi en origineel kunstwerkje aan te schaffen. Alle werkjes zijn speciaal voor deze expositie vervaardigd en te koop.

Demo’s
Tijdens de expositie zullen er ook demo’s gegeven worden door een aantal van onze beste aquarellisten. Zo kun je als bezoeker een kijkje in de keuken van de aquarel krijgen, wat nat in nat schilderen inhoudt en hoe de kunstenaar een mooie “wassing ”aanbrengt.

Piet van Rosmalen, A walk through the woods

Rein van Uden, Even pauze

Will Kellermann, Het atelier

Scroll naar boven