Nog een keer Kees van Dongen

Kees van Dongen lezing - geprolongeerd
Nog een keer Kees van Dongen

Wanneer

18 apr 2023
20:00 - 21:00 uur (Inloop vanaf 19:30)

Plaatsen

Reserveren gesloten

Activiteit

Lezing

Geprolongeerd!

DoorJan Rudolph de Lorm

Voor de vorige lezing van Jan Rudolph de Lorm van 22 februari jl. over Kees van Dongen (zie hier) moesten wij helaas velen teleurstellen, omdat de lezing in één dag volgeboekt was. De lezing was een groot succes, vooral omdat De Lorm een geweldig boeiende verteller is. En hij veel interessante details over Van Dongen voor het voetlicht bracht.

Wij zijn zeer verheugd dat wij Jan Rudolph bereid hebben gevonden zijn lezing nog een keer in Het Weefhuis te houden. Dus allen die de eerste lezing gemist hebben krijgen een nieuwe kans op dinsdag 18 april. Reserveer tijdig, er is plaats voor 50 bezoekers.

Intussen raden wij u aan de tentoonstelling ‘De weg naar succes van Kees van Dongen’ in Singer Laren te bezoeken. Zeer de moeite waard. Nog te zien tot 7 mei. Nu ook op maandag geopend.

Plaatsen aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier volledig in. U ontvangt binnen enkele minuten van ons een e-mail, met (betaal) informatie. Check ook even uw spam- of junkmap, soms komt de mail daar terecht. NB: Uw reservering is pas definitief indien u heeft betaald én u onze definitieve bevestiging heeft ontvangen.

Dit evenement is volgeboekt.


Scroll naar boven