Kunstklanken

Kunstklanken

Wanneer

1 jun 2024 - 2 jun 2024
13:00 - 17:00 uur

Activiteit

Expositie

In de tentoonstelling ‘Kunstklanken’ schittert het kleurrijke werk van de deelnemers van atelier ‘In de Hoge Hoed’. Tijdens hun wekelijkse lessen in acryl schilderen verkennen ze diverse thema’s, waarbinnen ze vrij hun eigen onderwerpen kiezen. Dit resulteert in een levendige verzameling prachtige creaties.

Veel van deze deelnemers zijn enthousiaste beginners die vol passie de verfkwast oppakken. Laat u verrassen en geïnspireerd raken door hun artistieke verrichtingen.

Mis ook de live demonstratie van ‘Levensecht Portret Schilderen’ niet, waarbij de innovatieve Vullow-techniek wordt gebruikt om verbluffende portretten te creëren. Iedereen kan hiermee een portret schilderen met verbluffende resultaten. Natuurlijk zijn er ook meerdere portretten te bewonderen.

In de Hoge Hoed is een fijn, licht atelier, sinds 2 jaar gevestigd in De Bedrijvige Bij in Koog aan de Zaan. Schildercoach Fiona Hoogmoed begeleidt er amateurschilders op ontspannen wijze. De insteek is altijd om een relaxte tijd te hebben, even het hoofd en lijf te ontspannen en ondertussen lekker creatief bezig te zijn. Alle materialen en een drankje zijn altijd inbegrepen en staan klaar voor de cursisten.

Coba Breek

Sacha Kurvink

Fiona Hoogmoed

Scroll naar boven